Steve Jobs : How to live before you die

Fjalimi i Steve Jobs në universitetin Stanford , CEO & bashkë themelues i Apple & Pixar,na nxit për të ndjekur ëndrrat tona dhe të shohim mundësitë në pengesat e jetës – duke përfshirë vetë vdekjen.