Alo,Garazhi?

Po ,mund te na telefononi ,te dergoni e-mail ,dhe te na ndiqni ne facebook.Por mundeni edhe te mos i ndiqni kto hapa pasi tek ne jeni te mirepritur kudo dhe kurdohere. Ne jemi sebashku gjithmon dhe kjo na ndihmon te biem ne sy.