Bashkëpunim

Nje faktor i rendesishem per te realizur nje qellim te perbashket eshte “bashkpunimi”.Ne komunitetin tone garazh oforjme mundesine qe se bashku te gjejme zgjidhje per t’i dhene jete ideve qe jo ne pak raste kane rezultuar startup-e te sukseshme.Konsultimi ne grup dhe marredheniet me te tjeret ndihmojne per te patur nje qasje akoma me te sakte per idet apo vet karrieren tone.