Garazh Land

Garazh Land eshte vendi qe leviz ne nje rrjedhe pa destinacion final.Pasi ne kte menyre te gjithe jane te ftuar ne kte aventure.Vlen per ata te cilet e ndjejne qe duan te bejne dicka te vlefshme ne jeten e tyre dhe per te cilen garazh i vjen ne ndidhme.